Jedálny lístok pre tento týždeň


Pondelok
23.11.2020

Polievka: 0,35 l Pórová (1)

ČísloGramážNázov jedla (Alergény v jedle)
1.120/150 gKuracie prsia na paprike, 200 g kolienka
2.120/150 gBravčové karé na zelenine a jablkách, 200 g ryža
3.150/150 gBravčová pečeň na šampiňónoch, 200 g ryža, uhorky
4.300 gKapustníky
5.100/60 gÚdený tofu syr, volské oko, 200 g opekané zemiaky, uhorky
6.130 gVyprážaný salašnícky syr(šunka), 200 g zemiaky, 30 g tatárska omáčka
   
   

 
Utorok
24.11.2020

Polievka: 0,35 l Domáca krúpková (1)

ČísloGramážNázov jedla (Alergény v jedle)
1.120 gVýpeky z bravčového bôčika, 150 g tekvicový prívarok, 200 g zemiaky (1/7)
2.120/100 gBojnické soté z kuracích pŕs(volské oko), 200 g ryža (1/3/7)
3.120/150 gHutnícke bravčové karé(šunka, syr), 220 g halušky (1/3/7)
4.120 gVegetariánska zmes v haruli, 100 g ryža, kyslá kapusta (1/4)
5.130 gZeleninové rizoto, syr, šalát (7)
6.130 gNemleté rybie prsty, 200 g zemiaky, 30 g tatárska omáčka (1/4)
   
   


Streda
25.11.2020

Polievka: 0,35 l Rascová s vajcom (1/3)

ČísloGramážNázov jedla (Alergény v jedle)
1.60/150 gHovädzie plece na smotane a hríboch, 200 g kolienka (1/7)
2.150/150 gPrírodný kurací stehenný plátok, 200 g ryža, šalát (1/10)
3.100 gÚdená krkovička, 300 g zemiakový prívarok (1/7)
4.250/150 gPalacinky s džemom a vanilkovým krémom (1/3/7)
5.300 gZeleninovýšalát s bulgurom, 100 g grilované prsia, dresing (1/7/10)
6.130 g Vyprážaný bravčový rezeň, 200 g zemiaky, kompót (1/3/7)
   
   


Štvrtok
26.11.2020

Polievka: 0,35 l Gulášová (1)

ČísloGramážNázov jedla (Alergény v jedle)
1.130/200 gPlnená paprika, paradajková omáčka, 190 g knedle
2.120 gPrírodný bravčový plátok, belehradské zemiaky
3.120/100 gRybie filé po grécky(olivy, červené víno), 200 g ryža
4.2 ksVarené vajcia, 200 g paradajková omáčka, 190 g knedle
5.250 gLečo s tofu syrom a vajcom, 200 g zemiaky
6.70 gPrírodný kurací rezeň, 120 g karotka s hráškom, 200 g ryža
   
   


Piatok
27.11.2020

Polievka: 0,35 l Fazuľková kyslá (1/7)

ČísloGramážNázov jedla (Alergény v jedle)
1.120/150 gŠpanielsky vtáčik z bravčového karé, 250 g zemiaková kaša (1/3/10)
2.350/20 gMorčacie rizoto so zeleninou, červená repa (1/7)
3.170 gZemiakové knedličky s údeným mäsom, 200 g kyslá kapusta, cibuľka (1)
4.100/180 gKuracie pečienky na majoráne, 190 g knedle (1/3/7)
5.360 gZeleninovýšalát s feta syrom, šunkou, vareným vajcom, dresing (3/7)
6.120 gVyprážaný encián, 200 g opekané zemiaky, kompót (1/3/7)
7.2x/100 gBalíček: Vyprážané bravčové rezne, uhorky/bez polievky/ (1/3/7)
  !!!!!!!HMOTNOSŤ MäSA SA ZVYŠUJE A JE UDÁVANÁ V SUROVOM STAVE!!!!!!

Alergény v potravinách:

  1. Obilniny obsahujúce lepok
  2. Kôrovce
  3. Vajcia
  4. Ryby
  5. Arašidy
  6. Sójové zrná
  7. Mlieko
  8. Orechy
  9. Zeler
  10. Horčica
  11. Sezamové semená
  12. Oxid siričitý
  13. Vlčí bôb
  14. Mäkkýše

Copyright © 2020 Stravovanie Kožák. Všetky práva vyhradené. Webdesign CreoDat